HTML

Sydney - Első Nap

2014.05.23. 10:54 Ozziapus

6.15 érkezés

Esküszöm nem emlékszem, hogy csak simán kisétáltam, vagy volt valami.

6.25

Csomag sehol, persze pont ezért nem rohantam le a gépről

6.28

Csomag megjött, sértetlennek tűnik… Már épp keresem a telót, hogy kapcsolatot keressek amikor megjöttek értem :)

6.50

Tengerpart. Homokrajz – gratulálok az aranyhoz – irány a szállás

7.30

Szálláson, Julie kedves ázsiai, a szoba szuper vonatra néz, világos, és többé kevésbé tiszta. A tisztaság mindenkinek mást jelent.

x.xx

Zuhany, majd Ájult alváskezdemény

15.30

kómás ébredés

15.32

fejfájás + kómás ébredés

15.40

koválygás a szobában

16.00

Irány a bolt. Első bevásárlás. Gyalog 5 percre. Hátizsákkal, pénzzel, de iratok nélkül.

16.25

Ülök a tenger partján és bámulok ki a fejmből – jó jó nem igazi tengerpart, egy öböl csak, de sós a vize. Rendezett közpark kb. ugyanannyi szeméttel mint bármelyik közpark pesten. Csak annyi a különbség, hogy itt minden szemét új. Tehát a takarítók gyakran és alaposan pucolják a parkot. Láttam vagy 10 Barbit, mindegyik szép volt. De látszik rajtuk, hogy nem dísznek vannak.

17.00

Első vásárlás. Ez leginkább egy örömvásálás volt, mérsékelten takarékosan de bevásároltam, kaja, narancslé, kakaó, spam, sonka sajt, tisztítószerek, tusfürdő etc. és igen!!! VAN WINDEX! Ami mindenre jó. Aki látta a Bazi nagy görög lagzit az tudja, aki nem az nézze meg, mert a Windex a lényeg a többi nem számít.

18.00

Otthon. Skype. Családi egyeztetés, és mint várható volt az árak bizony vagy azonosak vagy olcsóbbak, csak egy két dolog drágább pár száz forinttal mint az otthoni Aldi. BTW itt is van Aldi ott minden olcsóbb, de még talponjáró vagyok tehát minden messze van. De tényleg, 5-10 km simán van.

xx.xx

Újabb alvás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozziapus.blog.hu/api/trackback/id/tr606197974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása